El proper 14 de desembre a les 19:00 h, a l’Auditori IMAGINA (Diagonal 177), es presentarà el documental de Cosima Dannoritzer produït per Media 3.14: “Comprar, llençar, comprar”. A continuació una sinopsi del mateix. Pinta molt interessant!

COMPRAR, LLENÇAR, COMPRAR – Sinopsi

Temps era temps, el productes de consum massiu es feien per durar. Però cap a 1920 un grup d’empresaris es va adonar que com més duraven els seus productes, menys diners guanyaven ells. I així va néixer l’Obsolescència Programada, l’escurçament deliberat de la vida d’un producte per incrementar-ne el consum. Des de llavors, els fabricants han dissenyat els seus productes per fallar. Avui en dia, quan el darrer “gadget” electrònic és obsolet al cap d’un any i és més barat comprar un producte nou que reparar-lo, el malbaratament de recursos és la base de l’economia. Però el consum infinit és incompatible amb els recursos finits del planeta. L’economia està en crisi i els consumidors comencen a rebel·lar-se: és el principi de la fi de l’Obsolescència Programada?

Les places són limitades, així que s’aconsella inscriure’s abans del 6 de desembre enviant un mail a premiere@mediapro.es.