Prunella és una empresa de sabó orgànic, sense productes tòxics (sembla mentida que encara haguem de dir això per valorar un producte), amb baix impacte ambiental, vegans i ecològics. Janelle Anderson és la seva creadora i el nom no deixa de ser curiós i trobo que molt emotiu. Resulta que Janelle Anderson es quedava molta estona a la banyera, de manera que els seus dits sempre quedaven com a prunes, plens d’arrugues. A qui no ens ha passat això, i més de petits, quan els banys eren moments de joc i de relax. Doncs bé, la seva mare li va posar el sobrenom de Prunella. I d’aquí el nom de l’empresa.

De fet, aquest producte m’ha cridat l’atenció, no tant per tractar-se d’un sabó ecològic artesanal, dels quals n’hi ha molts; sinó més per la seva història i, sobretot, per la seva presentació. El packaging és molt lleuger i respecta la “marca”  sostenible i natural, i les imatges que acompanyen la promoció, no deixen indiferent. En definitiva, un producte amb una imatge i promoció molt personal i deliciosa que he volgut compartir en aquest post.

Tanmateix tinc un dubte: per què gossos? Bé, és igual, les fotografies són intrigants, no trobeu? Són els gossos les miniatures o bé seran els sabons els que són gegants? Mola!