El passat 11 de març es van entregar els premis GiDi (Associació del Disseny de Girona). Maam project va rebre el premi al millor disseny sostenible.

En les següents setmanes, però, Maam es definirà molt més… S’està gestant, l’entusiasme hi és, el valor afegit també… Satisfacció! En breu, ho compartim. Nova web, nous productes… molt més que bosses, un projecte, valors!

Aquest premi és un impuls més per continuar definint el projecte Maam! Felicitats a tot l’equip (inclosa jo mateixa)!

Per cert, la revista digital Sostenible ja ho ha publicat. A continuació part de l’article al respecte, que trobareu complert a Sostenible.cat.

Una bossa feta de moqueta usada. Premi valor sostenible dels premis GIDI de Girona

El jurat va haver dʼescollir entre un total de 75 projectes que han optat enguany a la segona convocatòria dels premis GIDI, impulsats per lʼAssociació del Disseny de Girona. El veredicte del jurat es va donar a conèixer ahir divendres al vespre a lʼAntic Casino de Girona, en un acte que va acollir nombrosos representants del món del disseny gironí.
Una bossa feta de moqueta usada durant diverses fires va ser la guanyadora en la categoria de Valor Sostenible. La bossa, dʼuna sola peça i sense cap element extern (ni metàl·lic ni de plàstic) ha estat ideada per lʼempresa MaamProject. La moqueta es treu de la fira, es neteja, es troquela i està llesta per a la seva comercialització. Aquesta tasca, a més, la fan interns de diversos centres penitenciaris, donant relleu al valor social i sostenible de la proposta.